субота, 19. јул 2014.

Tajlandska kuhinja: Povrće u voku

Povrće u voku - recepti

Tajlandska kuhinja recepti

Priprema

Prvo isecite svo povrće veoma sitno i tanko. U zagrejanom ulju (u voku ili u dubokom tiganju) i prvo stavite luk, beli luk, soja sos, biber i so i 2 minuta pržite mešajući. Nakon toga, dodajte ostalo povrće i na visokoj temperaturi, uz stalno mešanje, propržite pazeći da zadrži čvrstinu.

Servirajte kao prilog nekom jelu s mesom.

Sastojci

1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 veza mladog luka
650 g tikvica
100 g sojinih klica
3 kašike ulja
malo bibera
1 kašika soja sosa
1 kašičica soli

Ako ne želite da pripremate ovo jelo, pogledajte gde možete naručiti jela Tajlandske kuhinje u Beogradu.

Нема коментара:

Постави коментар